Naredi sam: Otroška kuhinja iz kartona

Otroške kuhinje 19. jun. 2021

To je projekt, ki se ga že nekaj časa veselim deliti z vami. To je tudi še en primer, kako se lahko en projekt spremeni v pet! Danes pa vam pokažem, kako narediti impresivno DIY otroško kuhinjo, vključno s pečico, štedilnikom in umivalnikom, vse izdelano iz navadnih rjavih gibljivih škatel.

DYI Otroška kuhinja iz katrona
DYI Otroška kuhinja iz katrona

Za izdelavo naše DYI otroške kuhinje potrebujemo dve približno 50x50 cm velike škatle, ki jih lahko dobimo v kakšnem večjem trgovskem centru. Za vsak slučaj lahko vzamamo še kakšno, tudi če popolno ne ustreza dimenzijam, ki jo bomo lahko uporabili za noge in ostale dodatke. Za rezanje škatel priporačam uporabo noža za lepenko oziroma tudi kakšne močnejše škarje bodo zadostovale.

Nato se odločite za barvo traku, ki bi ga radi uporabli pri obrisu DYI otroške kuhinje, V našem primeru smo se odločili za belo, ki da kuhinji nek klasičen videz in se dobro poda z barvo škatle. Vsekakor pa v izbor vklučimo otroke, saj bo z njihovim izborom postale pristno njihova!

Potem se lahko odpravite do lokalne trgovine s tehnično opremo, kjer lahko najdemo še ostale materiale, kot so PVC cev in skleda za pse.

DYI Otroška kuhinja iz katrona
DYI Otroška kuhinja iz katrona

Zdaj pa je čas, da prilagodite svojo novo otroško kuhinjo! Na stran naše pečice smo dodali nekaj kljuk, za obešanje brisače in drugih dodatkov. Prav tako lahko na kuhinjo narišete kuhinjske elemente in jo personalizirate po otrokovih željah.

V kolikor se izkaže da je otroška kuhinja neporešljiv del otroške igre, pa si lahko izberete eno imed čudovitih otroških kuhenj na spodnji povezavi:

Otroške kuhinje - Silly.si

Otroške kuhinje - Silly.si

Tag-i

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Dobrodošel nazaj!
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.