Lahki in ergonomski poganjalci za vstop v mobilnost

Aktualno 26. jun. 2021

Kot starš se pogosto srečujemo z vprašanjem, kdaj in kakšen poganjalec ponuditi otroku. Otroški poganjalci imajo veliko prednosti, saj otroci z poganjanjem urijo motoriko, krepijo moč, okretnost in kondicijo. Sama izbira pravega poganjlca za vašega otroka pa ni vedno najlažja izbira.

11 pomembnih značilnostih pri izbiri poganjalca

Pri izbiri poganjalca si lahko pomagamo tako, da si izberemo kjučne lastnosti, ki so najbolj pomembne nam, ter odgovarjajo karakterju otroka. Ali potrebujemo lahek poganjalec ali bolj trpežnega, ki lahko prenese tudi igro starejšega brata ali sestrice. Izbire je veliko, ne smemo pa pozabiti da je to otroški poganjalec in mora na prvem mestu ustrezati otroku.

Lesen poganjalec 2v1 - Kinderfeets

Lesen poganjalec in tricikel v enem, Kinderfeets Tiny Tot 2v1, je zasnovan za najmlajše od 12 mesecev starosti, za prve izkušnje vožnje in s tem vstop v mobilnost.

Oblikovan za najmlajše starosti 12 do 24 mesecev je Kinderfeets Tiny Tot 2v1 najprej tricikel in ko je otrok pripravljen se enostavno pretvori v poganjalec na 2 kolesih.

Poganjalec PUKY

PUKY® poganjalci so idealno dopolnilo klasičnim skirojem, pa tudi odlična pripravljalna faza na prvo kolo s pedali. Zanje je značilen nizek prehod skozi okvir in še posebej otrokom prijazna ergonomija.

Posebni sedeži na poganjalcih puky so ergonomsko oblikovani in popolnoma podpirajo gibanje otroka pri poganjanju.

Lesen poganjalec Janod Deluxe

Lahek in ergomomski poganjalec Janod je idelalen za izlete na prostem! Poganjalec Janod Deluxe združuje toplino in lahkotnost lesa s trpežnostjo kovine v poganjalec, ki bo vašemu otroku omogočal večji nadzor ravnotežja pri urjenju motorike. Nastavljiv sedež raste z otrokom (od 40 do 46 cm), napihljive gume pa poskrbijo za maximalno udobje in oprijem.

Za celotno kolekcijo poganjalcev pa obiščite otroško trgovino Silly.si

Tag-i

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Dobrodošel nazaj!
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.