Ergonomske šolske torbe Jeune Premier

Šolske torbe 7. jun. 2021
Maksimalna ergonomija & stabilnost.

Ergonomska zasnova šolske torbe Ergomaxx podpira hrbet, njen videz pa navdušuje oko. Prekrasne ergonomsko oblikovane torbe so skrbno dodelane in visoko kvalitetne šolske torbe, ki bodo s svojim čudovitim dizajnom očarale vas in vaše šolarčke.

Šolske torbe Ergomaxx so primerne za šolarje prve triade oz. za prvošolke in prvošolce ter deklice in dečke nižjih razredov razredne stopnje, nekje od 6 do 9 let.

Ergonomska šolska torba Ergomaxx Lady Gadget – Jeune Premier
Ergonomska šolska torba Ergomaxx Lady Gadget – Jeune Premier

Šolska torba ima glaven velik predal, katerega vsebina je dodatno zaščitena s sistemom vrvic, razdeljen pa je na dva predela v katera bodo otroci lahko pospravili vse zvezke in ostale šolske potrebšine. V notranjosti ima posebaj tudi oblazinjen predel za prenosni računalnik.

Ergonomska šolska torba Ergomaxx Unicorn Gold – Jeune Premier
Ergonomska šolska torba Ergomaxx Unicorn Gold – Jeune Premier

Po višini nastavljivo ergonomsko oblikovano hrbtišče šolske torbe skrbi, da se šolska torba dobro prilega hrbtu. Hrbtnišče je mehko oblazinjeno in zelo udobno, zračno ter nudi prijetno oporo. Nosilni sistem s pomočjo pasu prenese 50% teže na boke ter tako razbremeni ramena in hrbet.

Nastavljive naramnice so široke, dobro podložene in nudijo fleksibilnost ter maksimalno udobje pri nošenju. Hkrati je šolska torba izredno lahka, saj tehta le 1,1kg zato jo bodo otroci z lahkoto nosili. Na zgornjem delu pa je tudi čvrst ročaj za enostavno prestavljanje in prenašanje v roki.

Ergonomska šolska torba Ergomaxx Lion Head – Jeune Premier
Ergonomska šolska torba Ergomaxx Lion Head – Jeune Premier

Zunanjo sprednjo stran torbe dopolnjuje žep na zadrgo za shranjevanje šolskih copat ali drugih osebnih stvari. Ob strani sta dodana še 2 manjša žepa en na zadrgo in en odprt žep za nošenje stekleničke za vodo, zložlivega dežnika ali česa podobnega.

Vodoodbojni in odporen proti umazaniji poliester, se zlahka očisti, krasi pa ga modni dizajn. Vodoodbojna podloga v notranjosti je nadvse praktična za čiščenje. Trdo dno omogoča stabilnost in poveča zaščito nahrbtnika. Premišljeno nameščeni odsevni trakovi so dodani na vseh vidnih straneh torbe kar zagotavlja dobro vidljivost in varnost ponoči. Na notranji strani torbe je prostor kamor lahko zapišete osebne podatke otroka v kolikor se torba izgubi.

Ergonomska šolska torba Ergomaxx Wingman – Jeune Premier
Ergonomska šolska torba Ergomaxx Wingman – Jeune Premier

Ste že izbrali svojo? Preberi še:

Na kaj biti pozoren pri nakupu šolske torbe in pravilno nošenje

Tag-i

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Dobrodošel nazaj!
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.